Παραλίες

ΣΠΕΛΑ: 150 μ

Η παραλία των Αγίων Αποστόλων είναι οργανωμένη με ψιλή γκρίζα άμμο. Η παραλία είναι συνέχεια του λιμανιού και θα εκεί θα βρείτε πολλές καφετέριες αλλά και ταβέρνες.

ΛΙΜΙΩΝΑ: 500 μ

DSC_0344Μια μικρή και ήσυχη παραλία ανατολικά το χωριού, με λεπτή άμμο και μικρό βότσαλο, ιδανική για όσους αναζητούν ένα ήρεμο μπάνιο.

ΚΑΚΟΛΙΜΑΝΟ: 500 μ

Έχει λεπτό βοτσαλάκι, λεπτή άμμο και κρυστάλλινα νερά. Η παραλία βρίσκεται σε ένα κολπίσκο προστατευμένο από βράχια και τις περισσότερες μέρες είναι ήρεμη και χωρίς κύμα.

ΓΑΡΔΟ: 1 χλμ

Ίσως η πιο άγνωστη παραλία των Αγίων Αποστόλων για όσους μας επισκέπτονται αλλά με σπάνια ομορφιά. Η παραλία είναι κρυμμένη ανάμεσα στις παραλίες Σπέλα και Κλιμάκι, έχοντας μόνο ένα μονοπάτι για όποιον θέλει να πάει μέχρι εκεί.

ΚΛΙΜΑΚΙ: 2 χλμ

Έχει λευκή άμμο και βαθυγάλανα νερά, ενώ οι βράχοι που την περιβάλλουν την κάνουν πραγματικά εντυπωσιακή. Έχει εύκολη πρόσβαση με το αυτοκίνητο και βρίσκεται ανατολικά του χωριού.

ΛΙΑΝΗ ΑΜΜΟΣ: 4 χλμ

Αυτή η παραλία αναδύει μυρωδιά καλοκαιριού. Χωρίζεται σε πολλές μικρές αμμουδιές. Η ψιλή άμμος και τα γαλανά νερά της, την κατατάσσουν στις μεγάλες εκπλήξεις του χωριού.

ΧΕΡΟΜΥΛΟΣ: 2.5 χλμ

Η πιο εντυπωσιακή και φημισμένη παραλία των αγίων Αποστόλων που παραπέμπει σε εξωτική παραλία. Έχει ψιλό λευκό βότσαλο που προσδίδει στα νερά της ένα εκπληκτικό γαλανό χρώμα και φυσικά φανατικούς θαυμαστές.

ΜΑΓΕΙΡΑΣ: 4 χλμ

Ο συνδυασμός του βραχώδους τοπίου με την παραλία δίνει μια άγρια ομορφιά και προσφέρει μία εκπληκτική εικόνα. Η παραλία έχει λευκή άμμο και είναι πάντα ήσυχη χωρίς να έχει αναπτυχθεί τουριστικά.